zapri
...

Gorenje Ora-Ïto Black

Jasno in enostavno

Zakaj bi komplicirali, če pa je preprosto najlepše in brezčasno.

Trendovske gospodinjske aparate enostavnih oblik in brez okraskov je zasnoval francoski oblikovalec s prepoznavnim stilom. S pečico, kuhališčem, napo, hladilno-zamrzovalnim aparatom in dekorativnimi ploščami za mikrovalovno pečico ter pomivalni stroj najnovejše linije Gorenje Ora-Ïto se vsaka kuhinja spremeni v sodobno kuhinjo s pridihom prihodnosti.

Privlačno in dostopno

Marsikomu ni vseeno, v kakšnem okolju živi. Zato Gorenje pogosto sodeluje s svetovno priznanimi industrijskimi oblikovalci in preseneti s kolekcijo gospodinjskih aparatov posebnih oblik. Najnovejšo kolekcijo zaznamuje prepoznavno oblikovanje blagovne znamke Ora-Ïto ter tehnološki presežki, vrhunska kakovost in ekološka ozaveščenost, ki so značilnosti Gorenja. Zanimiv dizajn in prijazna cena bosta zagotovo prepričala širok krog ljudi, ki iščejo kakovostne gospodinjske aparate lepih oblik. Tudi s to kolekcijo Gorenje dokazuje, da se upravičeno uvršča med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov.

Nova klasika kuhinje prihodnosti

Gorenje, eden vodilnih evropskih proizvajalcev gospodinjskih aparatov, združuje najnovejšo tehnologijo z odličnim in prepoznavnim oblikovanjem ter vrhunsko kakovostjo. V želji, da postane najbolj izviren, v oblikovanje usmerjen ustvarjalec izdelkov za dom na svetu, Gorenje osvaja z izvirnostjo, tehnološkimi presežki, prefinjeno eleganco svojih izdelkov in ekološko ozaveščenostjo.

Da bi bili oblikovno dovršeni gospodinjski aparati dostopni širokemu krogu ljudi, se je Gorenje povezalo s svetovno priznanim francoskim oblikovalcem Ora-Ïtom.

Tako se je rodila nova klasika kuhinje prihodnosti – Kolekcija Gorenje Ora-Ïto.

Ora-Ïto: uporni kreativec industrijskega oblikovanja

Za blagovno znamko Ora-Ïto se skriva ustvarjalen mlad francoski oblikovalec, ki se je s svojimi drznimi idejami bliskovito povzpel v sam vrh svetovnega oblikovanja. Na začetku ustvarjanja je oblikovalske ideje za virtualne izdelke, podpisane z uveljavljenimi blagovnimi znamkami, objavljal na svoji spletni strani. Ljudje so mu začeli pošiljati naročila za izdelke, ki v resnici sploh niso obstajali. Velika podjetja, kot so Louis Vuitton, Swatch, Apple in Levi’s, bi predrznega oblikovalca Ora-Ïto lahko tožila. Vendar so jih njegova dela navdušila in so ga raje najela. Ora-Ïto opredeljuje svoj stil kot simplexity; v sebi hkrati združuje preprostost in kompleksnost. Njegove zamisli so futuristične in provokativne.

Galerija

obiščite
nas
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
VK
Instagram
LinkedIn
Pinterest
delite
z drugimi
Facebook
Twitter
Linkedin
bodite
obveščeni
RSS
Prijava na novice
Sign up